Teoretisk grundutbildning inom Livsmedelshygien, riktlinjer för egenkontroll, grundförutsättningar.
Utbildningen vänder sig främst till medarbetare som arbetar inom våra tillagnings- och mottagningskök i kommunen som inte tidigare deltagit i utbildningen, eller som behöver repetition av kunskaperna.
Vi bjuder på fika till er som genomför utbildningen på plats. Kom ihåg att i din anmälan meddela om du har födoämnesallergi.
Ta gärna med papper och penna. I slutet på utbildningen kommer du att få göra en avslutande test.
Teoretisk grundutbildning inom Livsmedelshygien, riktlinjer för egenkontroll, grundförutsättningar.
Utbildningen vänder sig främst till medarbetare som arbetar inom våra tillagnings- och mottagningskök i kommunen som inte tidigare deltagit i utbildningen, eller som behöver repetition av kunskaperna.
Vi bjuder på fika till er som genomför utbildningen på plats. Kom ihåg att i din anmälan meddela om du har födoämnesallergi.
Ta gärna med papper och penna. I slutet på utbildningen kommer du att få göra en avslutande test.