Tillbaka

Livsmedelshygien för kökspersonal

Kursdatum:2023-11-02
Tid:13:00 - 16:00
Sista anmälningsdag:2023-10-27
Utbildningsort:Kommunhuset Kronan, konferensrummet Kempesalen

Teoretisk grundutbildning inom Livsmedelshygien, riktlinjer för egenkontroll, grundförutsättningar.

Utbildningen vänder sig främst till medarbetare som arbetar inom våra tillagnings- och mottagningskök i kommunen som inte tidigare deltagit i utbildningen, eller som behöver repetition av kunskaperna.

Vi bjuder på fika till er som genomför utbildningen på plats. Kom ihåg att i din anmälan meddela om du har födoämnesallergi.

Ta gärna med papper och penna. I slutet på utbildningen kommer du att få göra en avslutande test.

Anmälan

Kursen är stängd för anmälan!

Tillbaka

Livsmedelshygien för kökspersonal

Kursdatum:2023-11-02
Tid:13:00 - 16:00 Sista anmälningsdag:2023-10-27 Utbildningsort:Kommunhuset Kronan, konferensrummet Kempesalen

Teoretisk grundutbildning inom Livsmedelshygien, riktlinjer för egenkontroll, grundförutsättningar.

Utbildningen vänder sig främst till medarbetare som arbetar inom våra tillagnings- och mottagningskök i kommunen som inte tidigare deltagit i utbildningen, eller som behöver repetition av kunskaperna.

Vi bjuder på fika till er som genomför utbildningen på plats. Kom ihåg att i din anmälan meddela om du har födoämnesallergi.

Ta gärna med papper och penna. I slutet på utbildningen kommer du att få göra en avslutande test.

Anmälan

Kursen är stängd för anmälan!